ALGEMEEN

De asbaktegels van W.S.V. Ceres - Juryprijs 2022

Asbaktegel bij W.S.V. Ceres

10 juli 2022

W.S.V. Ceres heeft dit jaar De Groene Pint gewonnen en de juryprijs binnengesleept. Wij zijn afgelopen week bij hen op bezoek geweest om een kijkje te nemen bij de duurzaamste vereniging van 2021/2022.


Iemand van de duurzaamheidscommissie heeft dit jaar asbaktegels gerealiseerd op de vereniging. De tuin is de standaard rook plek van de vereniging maar de peuken die op de grond belanden waren moeilijk op te ruimen door de gleuven tussen de tegels. Hiervoor is een oplossing bedacht: de asbaktegel!


De asbaktegels zijn een kleinschalig initiatief en is gerealiseerd door een van de leden. Dit soort kleine aanpassingen kunnen bij alle verenigingen gerealiseerd worden en zorgen beetje bij beetje voor het verduurzamen van een vereniging.

Hoi! Wij zijn De Groene Pint 21/22.

Sophie van 't Ooster - Voorzitter

Liselot van Steekelenburg - Secretaris

Max Bosman - Penningmeester & Acquisitie

Merijn de Korver - Extern

Tom Flendrig - Communicatie

Nova Meijer - Promo

Students4Sustainability

De Stichting Students4Sustainability, kortweg S4S, is een studentenorganisatie met als doel de Delftse student te stimuleren innovatieve technieken toe te passen voor een duurzamere wereld. De Groene Pint is onderdeel van S4S en zet zich in voor het verduurzamen van studentenverenigingen.

Contact

Mail: verenigingen.s4s@gmail.com

Instagram: @degroenepint

LinkedIn: De Groene Pint

Copyright De Groene Pint 2021