top of page

ALGEMEEN

Snelst groeiende 2022: R.S.C. / R.V.S.V.

Groepsfoto met Susco van R.S.C./R.V.S.V.

10 juli 2022

Dan nog de winnaar van de snelstgroeiende vereniging: R.S.C./R.V.S.V.! Deze vereniging heeft in vergelijking met vorig jaar de grootste stappen gemaakt. Allereerst, ontzettend goed en leuk dat jullie weer mee hebben gedaan en op deze manier jullie vooruitgang concreet kunnen zien!


Bij ons bezoek aan de sociëteit in Rotterdam werden wij met open armen ontvangen door de duurzaamheidscomissie die deze vereniging rijk is, de susco. R.S.C. en R.V.S.V. zijn pas sinds 5 jaar samengevoegd tot één grote vereniging waardoor sommige veranderingen niet altijd even makkelijk door te zetten zijn. Het economische perspectief staat bij de oud leden hoog in het vaandel. Aangezien zij het fonds beheren was het zaak voor de susco (Sustainable Commissie) om de business case tot in detail uit te werken. De susco van afgelopen jaar heeft deze kans met beide handen aangegrepen en heeft door middel van het oplossen van een business case omtrent de sociëteit, weten te bewijzen aan oud leden dat een inventarisatie van het pand van groot belang is. Als groene pint kunnen wij hier uiteraard alleen maar trots op zijn!


Afgelopen jaar stond het senaat veel open voor al hun ideeen waardoor de susco al hun plannen heeft kunnen doorzetten. Toevallig stond voor de avond van ons bezoek een sustainability day op de planning. De stoelen stonden al klaar, de voorbereidingen waren in volle gang en het beloofde een interessante een leerzame avond te worden!


Na het ontvangen van een inzicht gevende rondleiding konden wij ons bezoek afsluiten met het overhandigen van de prijzen. 


R.S.C./R.V.S.V., bedankt voor het meedoen, geniet van de prijzen en tot volgend jaar!

bottom of page